vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson is dead

Michael Jackson is dead

Fani sau nu, Michael ne-a marcat adolescenta tuturor, a inspirat si va inspira mii de artisti.

Michael Jackson Live In Bucuresti 1992:

joi, 25 iunie 2009

Bucuresti 2012

Viitorul nostru sumbru.

miercuri, 24 iunie 2009

Imn anti vedete

Un imn contra vedetelor care au invadat programele tuturor televiziunilor.

vineri, 5 iunie 2009

Martor ocular

Timp de cateva ore am admirat patru avioane care faceau antrenamente spectaculoase pentru mitingul aviatic care urma sa se desfasoare maine. Faceau asta de cateva zile si de fiecare data era o placere sa-i privesti.
Sunt parte din locul in care locuiesc (soseaua Aeroportului), foarte aproape de aerodrom iar exercitiile lor le vedem in fiecare an de multe ori inainte de mitinguri si in timpul lor.
Dupa terminarea antrenamentului au aterizat toate patru iar la cateva minute unul s-a ridicat pentru a mai face cateva manevre de unul singur cum mai facuse si seara precedenta.
Era in jur de orele 20 si stateam linistit prin curte (la vreo 500 m de accident), ma uitam la avion si-l admiram cat de usor si frumos face manevrele, apoi l-am vazut cum se se apropia foarte rapid de sol rotindu-se in aripa dreapta. Mi-am dat seama ca este ceva in neregula cu avionul dar o parte din mine credea ca este doar un exercitiu care se va termina cu bine cand avionul se va redresa in momentul apropierii de sol, n-a fost sa fie asa avionul a atins solul fara niciun zgomot iar aproape instantaneu am observat flacari din locul prabusirii.
Am apucat sa strig familiei si vecinilor (de pe soseaua Aeroportului), ca ''a cazut'' si am ramas socat.
Am incercat sa sunam la 112 dar pret de aproape un minut a sunat incontinuu dar n-a raspuns nimeni.
In cateva secunde toate lumea era cu ochii atintiti spre locul accidentului, muncitorii erau sus pe case si pe la balcoanele inca neterminate.
Dupa cateva minute am auzit un jet care stingea focul, era o masina cu un tun de apa care stingea focul si se mai auzea o persoana care tipa in portavoce ca sa fie eliberat locul accidentului.
La vreo 5 minute au aparut 2 echipaje de politie, la vreo 8-10 minute ambulanta, la vreo 15 minute 2 masini de pompieri iar la 18 de minute 2 echipaje SMURD.

Urna mobila

Vazand vremea de azi, am o presimtire ciudata ca duminica prezenta la gratar va fi mai mare decat prezenta la vot.
Oare deplasarea urnei mobile prin toate locurile unde romanii ies la gratare duminica, este solutia salvatoare pentru o prezenta mare la vot?

Votam Romania Europeana

Si iata cine da gratarul duminica dupa vot.
Un vot pentru PSD = 50 lei.
Un gratar cu prieteni si familia la iarba verde, de nepretuit.
Asa ca puneti stampila pe ce va place:
Vot / Gratar



PSD vă cumpără voturile cu 50 de lei bucata!