joi, 29 aprilie 2010

Voiculescu si PSD vor sa ia din fata...

Voiculescu si PSD vor sa stea in fata la cozi si pentru ca in disperare dupa voturi vor sa-si atraga pensionarii de partea lor, au facut o lege care sa le dea dreptul batranilor sa stea in fata la coada iar daca nu-i lasam o sa cotizam la buget niste banuti, intre 5000 si 15000 lei.
Chiar ma intreb cum se va stabili amenda? Dai 5.000 daca are 70 de ani si 15.000 daca are 90+?
Imi imaginez deja cat vei sta la coada la cabinetele medicale, la impozite, la posta samd.
Asta mai lipsea din Romania ca in rest le-ati facut pe toate domnilor senatori, tara merge asa de bine ca trebuie sa va canalizati toate energiile pe pensionari de parca chiar v-ar interesa soarta lor si nu voturile pierdute de adversarii dumneavoastra cu legea pensiilor.
Sa stiti ceva, voturi si drepturi avem si noi cei care vom astepta si va vom injura la coada asteptand ca batraneii sa-si numere monezile date de voi si pe care binenteles ca le vreti inapoi.
Ar trebuii sa stiti de prin scolile frecventate (fie ele si ale Securitatii), ca respectul nu se castiga prin forta ci in cei sapte ani petrecuti acasa langa parinti si bunici iar o regula a bunului simt e sa-ti astepti randul si nu sa iei dreptul altora, dar voi n-aveti de unde sa stiti toate astea pentru ca nu aveti bun-simt in gene.
Nu am eu solutia, dar poate o organizare mai buna, un sistem mai bun, politicieni mult mai priceputi ar fi un nou inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu