vineri, 18 iunie 2010

Comentatori

Cat de apropiate or fi gradele de rudenie ale comentatorilor sportivi de la TVR cu cineva din conducere, sau cat de groasa a fost spaga data pentru ocuparea acestori posturi?
De departe sunt cei mai varza comentatori de fotbal pe care i-am auzit eu vreodata de cand ma uit la meciuri.
Astia de la fotbal si cu ala de la Formula 1 care aparea in poza stand in spatele lui Schumacher ca un copil care sare in sus atunci cand un fotbalist da interviuri, si spunea ca e prieten bun cu el.
N-au nicio treaba cu fotbalul, repeta un lucru de cel putin 3 ori ca sa ne intre bine in cap, nu sunt atenti la faze, pocesc numele jucatorilor...
L-am auzit pe unul spunand ,,Côte d'Ivoire'' de parca nenea de la tara care s-a oprit si el din sapa pentru a se destinde si el in fata televizorului, stie ce inseamna ,,cot di voar''.
Ala de la meciul Uruguay - Bafana-Bafana (adica Africa de Sud pentru prostime), nu a vazut ca la golul lui Forlan mingea a fost deviata si d'aia a luat directia aia, nu a vazut nici macar in zecile de reluari ci abia dupa 15 min s-a trezit si el.
Aia de la Spania-Elvetia il tot pomeneau pe David Silva la minge desi saracu' iesise de cel putin 20 de mminute si nici macar nu-l incurcau cu David Villa care nu era antrenat in faza respectiva.
Iar despre numele echipelor n-am cuvinte decat Bafana-Bafana, Vulturi verzi, Panzerele, Portocalele........
Mai bine lasati trompetele alea sa urle ca poate e o impresie falsa ca ne doare capu' de la ele si nu de la comentariile voastre.

Sa nu uit poza cu Miki :)


Un comentariu:

  1. Ooohhh... tu nu i-ai auzit oe cei de la postul publik din Moldova "MU1".. pe langa faptul ca fuck gafe .. mai si dorm in eter :-D

    Apropo: Fotbal vs Politica - Mexic vs Voronin!
    http://wtfmd.blogspot.com/2010/06/mexic-vs-voronin.html

    RăspundețiȘtergere