joi, 7 mai 2009

FC Becali-FC Borcea

Poate intr-un viitor apropiat toti patronii si actionarii de cluburi isi vor face un campionat numai a lor, cu echipe ce le vor purta numele: FC Becali, FC Copos, FC Borcea, FC Mititelu, FC Iancu, FC Penescu... si poate la randul lui acest campionat va avea un patron care sa-l conduca - Liga Patronilor Mitica.

Poate asa vor lasa echipele sa joace fotbal pe teren fara valize, fara telefoane la arbitrii, fara telefoane catre antrenori si vor face asta cu echipele lor la care vor fi si patroni si presedinti si oameni de serviciu si de ce nu chiar si jucatori ca asa e la moda acum.

Poate-si vor face chiar si televiziunile lor unde sa se injure toata ziua si sa lase loc oamneilor de fotbal sa apara la celelalte televiziuni.

Daca toate astea se vor intampla? Tot la ei ne vom uita iar fotbalul pur, frumos si curat va muri ucis de noi toti cu o singura apasare pe butonul telecomenzii.

La sport.ro a fost difuzat meciul FC Becali-FC Borcea:

1,x sau 2?

Cristi Borcea: Noi am avut meciuri de maxima securitate si nu am avut probleme. Exista un acord intre cluburi, iar eu cred ca incidentele vor fi si mai mari daca nu se va respecta acest protocol.
Gigi Becali: Nu intrati, Cristi! Ce inseamna asta? Dati cu pietre in cap la jucatori!
Gigi Becali: Lasa ca stiu eu, l-am vazut cand a aruncat si e dinamovist
Cristi Borcea: Poate a fost vreun neam de-al lui Ogararu care l-a lovit pe Golanski intentionat
Gigi Becali: Lasa ca stiu eu! Tu i-ai pus sa arunce! E instigare ce faci tu. Ai zis ca o sa vii cu un costum de la Monte Carlo, in alb-rosu!
Cristi Borcea: O sa stau pe banca, o sa fiu delegatul echipei! Nu ii las singuri pe jucatori acolo! O sa mergem la UEFA daca nu respectati protocolul.
Gigi Becali: Si noi o sa mergem la UEFA sa le aratam imagini cu ce ati facut voi pe la Buzau, Brasov...
Cristi Borcea: Degeaba il trimiteti voi pe ala care se ocupa la voi cu cateringul, cu restaurantele, cum il cheama? Argaseala?
Gigi Becali: Tu nu o sa te compari niciodata cu Argaseala la regulamente! Sa nu uiti ca galeria lui Dinamo m-a sunat pe mine sa ii scap cand erau in Bulgaria.
Cristi Borcea: Gigi, Argaseala ti-a mancat toti banii! Nu stie nimic de jucatori! Pe el il intereseaza cate camere are, cate pahare, cate cearceafuri!
Gigi Becali: Taci, dulaule, ca o sa te tin intr-un lant si mai mare! Pe tine te tin in lant de aur cu diamante, pe Turcu intr-unul de argint, iar pe Badea intr-unul de bronz.
Cristi Borcea: Gigi, esti pe locul patru: Ciocu' mic!
Gigi Becali: Te fac eu cat de curand sa faci ciocul mic! O sa vorbesc cu Penescu sa le dea o prima mare in ultima etapa! Vineri iti pun lesa, iar in ultima etapa trag de zgarda!
Cristi Borcea: Bai Gigi, il ai pe carbunierul ala, pe Argaseala la echipa, iti strica tot farmecul.
Gigi Becali: Daca mai imi jignesti mult oamenii, s-ar putea ca Vali Argaseala sa nu mai accepte valiza din ultima etapa!
Cristi Borcea: Daca a ajuns si Argaseala sa aiba un cuvant la Steaua, e grav!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu