vineri, 9 aprilie 2010

Tara fara Supermeni

Ca nu exista justitie, politie si alte organe d’astea in Romania ne-am dat seama, de fapt cred ca nu a existat niciodata prin zona asta. Vedem zilnic pe teveu cum criminali sunt lasati liberi ca nu prezinta pericol, vedem interlopi care sunt prieteni buni cu cei care ar trebui sa-i inchida, sa-i cerceteze sau chiar cu cei care au puterea, vedem violenta aparuta din nimic, clanuri de tigani care n-au pic de respect fata de organe, vedem toate astea si multe altele dar nu vedem pe cer nici un Superman, Batman sau macar o fetita Powerpuff. Intr-o tara cu atatea probleme trebuie sa apara un superom d’asta care sa prinda tot ce le ‘’ scapa’’ astora. Trebuie sa apara odata unul cu chilotii peste pantaloni care sa faca ordine in tara.

Un comentariu:

  1. Buna ziua.
    Va contactez in calitate de webmaster al site-ului http://www.filmesubtitrate.info/, site de filme si seriale online.
    Va anuntam ca suntem in cautare de parteneri si ne-am gandit ca am putea sa colaboram pe viitor printr-un banner exchange.
    Acest site are la momentul actual peste 6000 de vizite pe zi si un Page Rank 2.
    Daca doriti un parteneriat cu noi va rugam sa trimiteti prin e-mail un cod de banner cu o dimensiune de 124x124 pixeli, dupa ce ati adaugat codul bannerului nostru la dumneavoastra pe site.
    Singura conditie este ca bannerul nostru sa fie afisat pe toate paginile site-ului dumneavoastra.
    O seara buna si sper ca vom colabora.

    RăspundețiȘtergere