miercuri, 28 aprilie 2010

Bravo Moldovenilor!

Bravo Moldovenilor! sunteti un model de oameni si de politicieni asa cum ar trebui sa fie si parvenitii astia de la noi.
Aseara la Nasu au venit presedintele interimar al Moldovei si primarul din Chisinau si au fost atat de naturali, de calmi, de sinceri, de destepti, de politicieni. Culmea e ca au semnat un fel de colaborare cu parlamentul nostru, dar pentru ce l-au semnat? Ce au de invatat de la parlamantarii nostri?
Au raspuns cu atat de multa diplomatie la intrebari, au vorbit intre ei ca doi frati care au suferit impreuna atata timp, fara sa se certe sau sa se intrerupa unul pe celalalt asa cum fac papusile astea Muppets de pe la noi cand apar la teveu.
Ne-ati multumit pentru ajutor si pentru ca va suntem alaturi.
Noi va multumim ca ati ramas romani desi toata lumea stie prin ce ati trecut si tot n-ati uitat de radacini.Va multumim pentru tot si nu va meritam.

8 comentarii:

  1. vezi si o alta parere

    http://antonivadim.blogspot.com/2010/04/ghimpule-nu-dezbina-aie-nu-dezbina.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice parere este oportuna.
    Iti recomand filmul Invictus si cred ca ai sa intelegi ce inseamna reconcilierea cu fostii dusmani. Nu poti duce o lupta continua cu trecutul, trecutul face parte din istorie si nu-l mai poti schimba, asa ca oricat ati vrea sa scapati de Rusia,nu este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. s-au inteles bine si nu s-au intrerupt pentru ca erau din aceeasi tabara, altfel s-ar fi intepat la greu :), de exemplu daca venea acum in emisiune ghimpu si filat, primul-ministru, seful partidului din care face parte comentatorul de mai sus :). in treacat fie spus "argumentele" d-lui de mai sus nu stau in picioare, dar discutia e mai lunga si fiecare parte isi are partea ei de vina. dar cum ghimpu are pana la urma pozitia corecta, cea de a nu umili moldova la moscova, i se mai iarta din pacate.
    poate politica din RM e mai putin fardata decat cea din RO, dar cat n-o fi de bizar, politicienii romani vorbesc mai binisor decat cei din RM (ciudat tinand cont de gradul crescut de analfabetism din breasla). Un exemplu e chiar ghimpu, care-i mai "de la tara", fapt pentru care multi nu-si dau seama ca de foarte multe ori spune lucruri cu mult bun-simt. chirtoaca trece drept un bun vorbitor pentru ca are studii in ro, a cochetat putin si cu sorbona (via bucuresti), dar nu prea a evoluat de cadn s-a bagat in politica (spre deosebire de basescu de exemplu care cel putin la capitolul discurs a evoluat foarte mult).
    premierul parca a facut ceva progrese sub acest aspect in ultimul timp, el pare sa fie de altfel ceva mai in trendul politicii "mari" din punctul de vedere al consilierilor, pr-ului etc.
    apropo, si el a facut impresie buna cand a venit in RO, si cred ca fata de boc e chiar un genial ca prim-ministru:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca undeva in Europa exista ''rasa'' asta de politicieni ca astia din Romania. Sunt multi, si ei spun ca sunt diferiti, ca au doctrine diferite, dar sunt la fel si nu e greu sa se asemene atata timp cat se trag cu totii din FSN.
    Te contrazic rau de tot ca bastarzii astia de la noi sigur nu vorbesc ma fumos ca cei din RM.
    Ce preferi? Sa vorbeasca fumos si sa te minta? Sa promita frumos si sa nu faca absolut nimic,dar absolut nimic?

    RăspundețiȘtergere
  5. lol politicienii sunt la fel . veniti si stai vre-o 7 ani in uk. la inceput nu vezi ceea ce trebui , iti ia fata o prosperitate relativa , dupa aia daca incerci sa-ti folosesti capu vezi ca ei nu au democratie ci aristocratie . numa ca ei iti pun la dispozitie sa alegi intre 2 sau mai multi stapani....iar naravurile sunt aceleasi 9 doar sunt oameni nu ..) dar ei si le mascheza ff bine.... same shit

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim: daca vrei putem face oricand schimb pentru ca eu am prea multe dubluri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. primul anonim:
    am zis ca cei din RO sunt mai "fardati" si vorbesc mai corect (mde), n-am zis ca-s mai grozavi, dimpotriva am mentionat ca mai degraba filat decat boc, la fel, mai degraba chirtoaca decat oprescu. pe ghimpu il vad mai mult presedinte de onoare a unui partid.
    dar sa stii ca si inmoldova e cam aceeasi stare ca si in ro, au facut alianta de guvernare, acum e deja pe duca si toti incearca sa-si faca campanie pentru ca vor fi anticipate iar. metodele folosite nu sunt dintre cele mai ortodoxe, iar ultimele evenimente o arata foarte clar, panarama cu plecarea la moscova e numai un exemplu. aliatii se faulteaza in cel stupid mod

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim: poate nu stim noi cum ar trebuii sa fie politicianul normal, modern, europarlamentar... iar daca vreti integrare trebuie sa tina pasul

    RăspundețiȘtergere