vineri, 7 mai 2010

Eutanasiati prefectul

Domnule prefect...
...moldovean iesit din fundul Basescian, conceput pe ,,ulitele'' sucevene din Gura Humorului care propune legi in Bucuresti as vrea sa aflu ce ,,metode'' ai aplica in cazul semenilor tai care jefuies, ucid, violeaza, cersesc, bat la lumina zilei...
Iata mai jos doar cateva fapte infaptuite de cei pe care vrei sa-i omori domnule ,,Cainila''. Tu ce fapta mareata ai facut sau ai de gand sa faci???
Inca ceva, sa stii ca violenta este refugiul incomptentilor.

Bismarck, un Terra Nova ce apartinea unui macelar, s-a imbolnavit la un moment dat de scabie, iar macelarul l-a dat pe mana slujitorului sa il inece. Servitorul a ales un mal foarte abrupt ca sa-i fie imposibil bietului caine sa iasa din apa. Tot luptandu-se cu cainele care presimtea ca i se pregatea ceva rau, malul s-a surpat si au cazut amandoi in apa, in valurile tumultoase. Cainele fiind de talie mare a reusit sa innoate si nu numai, l-a scos din apa si pe servitorul ce se zbatea in ghearele mortii in apa involburata.
Traker - în 11 septembrie, după tragedia de la World Trade Center, alături de echipele de pompieri şi salvare care au căutat suprevieţuitori, s-a aflat şi Trakr, un Ciobănesc German. Salvatorul canin a reuşit să găsească supravieţuitori acoperiţi de moloz şi dărâmături, oameni care astăzi îi datorează viaţa acestui câine. În vara anului 2008 o companie din California a ales să-l cloneze pe Trakr.
Laika e dovada cum cainii o pot lua inaintea oamenilor, mai ales cand e vorba de calatorii in spatiu. Ea a fost prima fiinta care a iesit pe orbita.
Jonatan, apartinand poetului Langbein, l-a insotit intr-o plimbare prin padure, unde poetul si-a pierdut din greseala punga cu bani. Pe drumul spre casa poetul observa lipsa banilor si il trimise pe pudelul Jonatan sa caute punga cu bani. Intre timp un taran gasise punga cu bani si bucuros o bagase in buzunar. Jonatan il ajunse din urma si latra si sarea in jurul taranului. Acesta, neintelegand ce vrea cainele, l-a luat acasa crezand ca pudelul l-a indragit foarte tare. Insa a doua zi mare i-a fost mirarea cand a descoperit ca ii lipseau pantalonii. Jonatan gasise punga cu banii stapanului lui, insa neputand s-o scoata din pantalonii taranului, i-a tarat cu totul acasa la Langbein.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu