luni, 24 mai 2010

Romania, Te Urasc! - Greva CFR

Parerea mea, a unuia care circula destul de des cu Caile Ferate Romane o aveti aici, sau cel putin o parte din ea legata de conditii pentru ca n-as putea sa reproduc ura miilor de calatori din timpul grevelor asa ca nu ma pot baga in astfel de discutii.

Avand in vedere ca mai e doar o saptamana pana la urmatoarea greva generala la CFR intrebarile logice a unui necunoscator al sistemului vor fi:

Ce aveti fratilor cu noi? De ce nu faceti si voi greva doar la marfa? Nu ii loviti mai tare acolo? Nu va ganditi ca si noi avem un loc de munca unde n-o sa ajungem din cauza voastra?

Daca nu aveti solutii de unde sa va luati salariile, va da baiatu' care scrie;

- nu mai investiti nu stiu cate miliarde pentru atingerea vitezei fenomenale de 160 km la ora pentru ca din cauza infrastucturi nici trenurile super smechere de la japonezi nu vor ajunge in timp la destinatie.

- salariile ''patronilor'' vostri sunt mult prea mari pentru perioada asta si poate ar trebui sa incepeti sa-i intrebati pe ei cu tupeu

- renuntati la milioanele date prin sporurile stupide cum ar fi; orele festive, sporul pentru salariatii care au obtinut titlul stiintific de doctor, prime de vacanta etc.

- controlati ,,nasi'' in borsetuta la iesirea din program

Cautati solutii in alta parte si nu ne mai bulversati viata atat de tare pentru ca nu-i loviti pe ei ci pe noi, cei ca voi, cei care platim bilet si de la care va vin salariile.

Daca deja e gaura in buget si nu mai sunt bani de ce nu renuntati la greva de pe 31 Mai pentru ca nu va va aduce altceva decat pierderi de bani si nimic mai mult, si aceste pierderi inutile se vor recupera cumva, candva, de cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu