luni, 31 mai 2010

Mari fotbalisti de ieri

M-am uitat sambata la amicalul Ucraina-Romania si ma intrebam la ce se gandesc fotbalisti si selectionerul dupa un meci ca asta. Sunt mai mult ca sigur ca se intreaba cum vor mai fi criticati prin presa si de catre cine pentru ca atata presiune pe capul lor pentru un simplu amical n-am mai vazut la nicio generatie trecuta.
O sa spuneti ca asa se intampla si in Anglia, Germania, Spania...cand pierd chiar si un simplu amical, dar aia zic ca sunt indreptatiti sa critice pentru ca asteptarile sunt mari, si ca aia sunt posibili campioni mondiali pe cand ai nostri pot fi cel mult campioni balcanici si atat momentan.
Ce atata critica?(zic eu), adusa chiar de fosti mari fotbalisti care insa n-au apucat aceste vremuri in care nu poti iesi la cina ca imediat apari in tabloide ca ai baut toata noaptea pana ti-ai omorat ficatul.
Daca marii fotbalisti de ieri(vezi Rica Raducanu, Cornel Dinu, Balaci, Dobrin, Sandu, Dumitrache...), care chiar ei spun ca rupeau restaurantele si barurile din acele vremuri chiar inainte de meciuri ar fi avut presa de azi,oare ar mai fi fost chiar asa de mari?
Ei n-au pierdut calificari importante oare? Ei de catre cine au fost criticati la momentul respectiv? Exista oare la vrema repsctiva cineva ca Banciu, Tolontan, Vochin, Geambasu si alti rai d'astia din presa?
Daca ar fi avut toate ,,conditiile'' de astazi cu tabloide, pitzipoance, paparazzi si ar fi avut viata extrasportiva pe care ei si-o povestesc la fiecare aparitie tv, marii fotbalisti ar fi ajuns oare la cluburi mari europene? Ar fi castigat si ei trofee internationale nu doar trofee nationale aranjate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu