miercuri, 12 mai 2010

Tara de plangaciosi.

Suntem o tara de plangaciosi si toata ziulica nu auzim decat vaicareli; ca au scazut salariile, ca au scazut pensiile, ca au scazut alocatiile, ca uite ce a facut ala, ca uite ce a mai zis Basescu, ca daca nu pleaca Boc plangem, ca nu zboara avioanele, ca n-avem scoli, ca n-avem spitale, ca n-avem drumuri...iar pentru toate astea si multe altele ne plangem si plangem iar daca nu ne aude nimeni din colt de strada, din case, sau de la locul de munca, iesim in fata la guvern si plangem.

2 comentarii:

  1. Suntem iresponsabili! Si atunci cind greul a dat peste noi,aruncam vina in spatele altora. NOI suntem vinovati de tot ce ni se intimpla! NOI stim sa facem bascalie atunci cind trebue sa fim seriosti. Singura noastra calitate este MISTOUL si acesta e luat de la Tigani!Sa ne fie rusine! Sunte-m vcinovati de tot ce ni se intimpla!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aonim a fost tavitza1. Atit timp cit la conducera tarii afost acceptat un presedite al carui cultura este "paharul",un primministru de carton, ce pretentii sa mai avem? Mai poti pune barbia in palma si sa gindesti?LA CE, cind i-ti bati joc de tine si de cei din jurul tau? Sti sa faci MISTO, sa faci BASCALIE? Acum SUFERA!

    RăspundețiȘtergere